Alege subcategoria din Sistem stergatoare parbriz:

 

 

Ce trebuie sa stii despre sistemul de stergatoare de parbriz al masinii tale?

 

     Un sistem de stergatoare de parbriz are mai multe parti componente. Senzorii sunt imperativi pentru functionarea stergatoarelor, atunci cand acestea se declanseaza singure. Senzorul optim va arunca lumina infrarosie catre parbriz, in unghii de 45 de grade si va monitoriza reflectarea luminii. Daca parbrizul este curat, toata lumina se reflecta in senzor. In cazul in care parbrizul este umbrit senzorul va declansa stergatoarele. Maneta pentru stergatoare este de asemenea un element important fara de carte stergatoarele fara senzor nu pot fi actionate. Bratele stergatoarelor sunt cele care primesc comanda de la maneta pentru a actiona in ritmul indicat de conducatorul auto.

 

     Stergatoarele sunt puse in functiune cu ajutorul unui motoras electric care primeste semnalele de functionare de la maneta. Tot de pe maneta sunt transmise si indicatiile in ceea ce priveste stropirea parbrizului astfel incat stergatoarele sa fie eficiente. Elementele de curatare, cele care intra in contact cu parbrizul, fac parte tot din sistemul de stergatoare si sunt piese special concepute pentru  a actiona bland dar ferm asupra parbrizului astfel incat sa fie eliminate toate urmele existente. Este important ca acest sistem sa functioneze pentru ca vizibilitatea conducatorului auto sa fie asigurata indiferent de conditiile meteo existente.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)