Ansamblu stergatoare parbriz - Alege masina:

 

 

Ce trebuie sa stii despre ansamblul de stergatoare de parbriz?

 

     Stergatoarele de parbriz se gasesc pe toate masinile indiferent de tip si sunt o cerinta legala. Scopul stergatoarelor este de a elimina orice corp strain care se poate gasi pe parbriz. Cert este ca mecanismul de baza este similar la toate vehiculele. Stergatorul este format dintr-o paleta din plastic sau din metal care are prins pe ea o fasie din cauciuc. Viteza cu care stergatorul functioneaza este ajustabila cu ajutorul comutatorului aflat langa volan, existand si o functie pentru actionarea intermitenta atunci cand precipitatiile nu sunt intense. In momentul folosirii, stergatoarele sunt actionate simultan, exceptie facand masinile care au mono stergator.

 

     Stergatoarele au si optiunea de a comuta pe eliminarea detergentului de parbriz, astfel incat parbrizul sa fie curatat mai eficient. Stergatoarele sunt actionate cu ajutorul unui motoras care primeste semnalul de la maneta pentru a actiona stergatoarele mai repede, mai incet sau periodic. Atunci cand una dintre partile componente ale ansamblului de stergatoare se deterioreaza ele nu vor mai functiona corespunzator si exista posibilitatea ca parbrizul sa nu mai poata fi curatat la timp, generand disconfort. Din fericire toate elementele ansamblului de stergatoare pentru parbriz au un pret mic si nu sunt deloc greu de inlocuit.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)