Livrarea gratuita la comenzi de peste 499 lei!

     Indiferent de modalitatea de livrare aleasa, Autopiesa.ro iti ofera TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 499 Lei!

 

     Ridicare din magazin - Comenzile se pot ridica de Luni pana Vineri in intervalul 9:00 - 18:00 de la magazinul nostru din Bucuresti, strada Judetului nr. 10 (vezi harta), fara costuri suplimentare, dupa confirmarea telefonica a comenzii! La ridicare poti achita cash sau prin card bancar.

 

     Posta Romana - Livrarea pieselor se face in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 499 lei, taxa de livrare este de 15 de lei, indiferent de localitatea de destinatie sau de numarul produselor comandate, in limita a 10 kg. Daca comanda depaseste 10 kg, comanda nu se poate expedia prin Posta Romana (se poate doar ridica din magazinul nostru).

 

     *Datorita limitarilor impuse de Posta Romana si a conditiilor dificile de transport nu expediem prin Posta Romana tavite de portbagaj, acumulatori auto si piese de caroserie voluminoase (capote, bari, aripi, tragere, scuturi, parguri, carenaje, tobe de esapament etc.). Aceste produse se pot ridica doar din magazinul nostru de pe str. Judetului nr. 10, Bucuresti.

 

     Fan Courier - Livrarea pieselor se face in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 499 lei, taxa de livrare este de 20 de lei, indiferent de numarul produselor comandate, in limita a 10 kg. Daca comanda depaseste 10 kg, comanda nu se poate expedia prin Fan Courier (se poate doar ridica din magazinul nostru). In cazul in care localitatea ta nu se afla in aria de acoperire a curierului (vezi aici lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire), taxa de livrare este de 40 de lei. Daca comanda depaseste valoarea de 499 lei, insa localitatea in care doresti livrarea prin curier nu se afla in aria de acoperire, vei achita ca si cost de transport doar diferenta de 20 de lei.

 

     *Datorita conditiilor dificile de transport si a imposibilitatii ambalarii corespunzatoare, nu expediem prin Fan Courie racumulatori auto si piese de caroserie voluminoase (capote, bari, aripi, tragere, scuturi, parguri, carenaje, tobe de esapament etc.). Aceste produse se pot ridica doar din magazinul nostru de pe str. Judetului nr. 10, Bucuresti.

 

     Datorita unui volum foarte mare de comenzi pe care firmele de curierat le inregistreaza in prezent, pot aparea intarzieri la livrarea comenzilor. Ne cerem scuze pentru eventuale intarzieri si va asiguram ca facem tot posibilul pentru a livra in cel mai scurt timp comenzile dvs.

 

     Va rugam insistent ca la primirea coletelor sa verificati cu atentie produsele primite. Avarierea produselor sau eventuale neconformitati intre factura si produsele primite trebuie semnalate reprezentantului firmei de curierat care va incheia un proces verbal de constatare. In lipsa procesului verbal reclamatile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)