Cumpara fara griji, poti returna GRATUIT produsele in 30 de zile!

     Produsele cumparate de pe Autopiesa.ro pot fi returnate fara specificarea unui motiv in termen de 30 de zile de la data achizitionarii acestora. Serviciul "Retur gratuit in 30 de zile" nu afecteaza in niciun fel dreptul de retragere in 14 zile in cazul comertului la distanta, conform OUG 34/2014 art. 9/1, care este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG34/2014: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

 

     Am creat acest serviciu pentru a iti oferi incredere si siguranta ca vei primi produsele de care ai nevoie. Iar daca din orice motiv doresti sa returnezi un produs, costurile de transport tur - retur vor fi suportate de catre noi, urmand ca tu sa primesti fie un alt produs fara a mai achita taxa de transport, fie sa primesti banii inapoi integral, inclusiv taxa de transport. Mai mult, pentru noi nu conteaza daca esti persoana fizica sau juridica. Serviciul "Retur gratuit in 30 de zile" se adreseaza inclusiv persoanelor juridice.

 

     Pentru returnarea unui produs trebuie sa ne anunti telefonic, pe e-mail sau prin completarea formularului de retur. Poti returna produsul fie in magazinul nostru din Bucuresti, fie prin curier. Costurile de transport generate de returul produsului vor fi suportate de catre noi doar in cazul in care expediezi produsul prin Fan Courier. Daca alegi sa trimiti cu un alt curier, taxa de transport va fi suportata de catre tine si achitata in momentul expedierii produsului. Nu se accepta retururi in magazin fara o notificare in prealabil.

 

     Produsele returnate prin curier trebuie sa ajunga la adresa magazinului nostru, nu la sediul curierului sau la un oficiu postal. De asemenea, expeditiile trebuie sa fie standard, fara ramburs sau colet la schimb, iar taxa de transport trebuie sa fie la destinatar. Retururile expediate prin Posta Romana sau printr-un curier care nu livreaza coletele la magazinul nostru, precum si cele pentru care se solicita ramburs sau colet la schimb nu vor putea fi preluate si procesate, acestea intorcandu-se catre expeditor.

 

     In cazul in care nu doresti alt produs in schimb, banii iti vor fi returnati fie cash, in cazul in care returnezi produsul la noi in magazin, fie prin transfer bancar, caz in care trebuie sa ne pui la dispozitie un cont in format IBAN alaturi de numele titularului contului. In cazul transferului bancar, banii vor fi returnati in termen de maxim 14 zile de la data receptionarii produsului.

 

     Pentru a beneficia de serviciul "Retur gratuit in 30 de zile", produsele returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa fie insotite de ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele originale;
  • Sa fie insotite de accesoriile si componentele cu care au venit in ambalaj;
  • Sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte urme de montaj, vopsire sau sudura;
  • Sa nu fie piese de origine, aduse pe comanda la cererea expresa a cumparatorului.

 

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)