Actionare electrica geam - Alege masina:

 

 

Ce trebuie sa stii despre macaraua geamului masinii tale?

 

     Foarte multe masini, mai ales cele care sunt vechi, au probleme cu geamurile laterale. Acestea incep sa nu se mai inchida sau sa nu se mai deschida corect, acesta fiind cel mai comun semn ca este nevoie de o noua macara pentru geam. Macaralele auto sunt parghii care ridica geamul cu ajutorul motorului electric sau cu ajutorul manivelei manuale. In partea inferioara, unde macaraua se leaga de geam, exista lipituri facute cu rasina epoxidica. Punctul acesta de prindere prezinta vulnerabilitati in ceea ce priveste tot sistemul de macara auto.

 

     In timp, din cauza caldurii sau schimbarilor de vreme adezivul va incepe sa crape si lipitura plasticului existent pe geam va ceda. La fel se intampla si in momentul in care masina este foarte murdara sau geamul este plin de praf si este deschis. Atunci cand praful intra in cheder si de fiecare data cand geamul este ridicat sau coborat se va forta foarte tare trecerea prin cheder. Macaralele au tendinta de a ceda pe timpul iernii, atunci cand geamurile ingheata. Este important ca atunci cand macaraua se strica sa fie inlocuita cu una noua pentru ca geamurile sa functioneze in parametri optimi pe tot parcursul anului, indiferent de vreme.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)