Alege subcategoria din Sistem de inchidere:

 

 

Ce trebuie sa stii despre sistemul de inchidere al masinii tale?

 

     Sistemul de inchidere al masinii este de doua tipuri – poate fi automat sau manual. Sistemul de inchidere manual functioneaza clasic, ca si usa de la casa, prin rotirea cheii in broasca pentru inchidere si deschidere. Sistemul de inchidere automat este mult mai complex. Inchiderea centralizata a masinii reprezinta un sistem cu unde radio care are rolul de a controla incuietorile cu ajutorul mai multor actuatoare. In momentul in care este actionata telecomanda de la masina este trimis un semnal radio actuatoarelor. Ele au rolul de a controla toate cate o tija care inchide sau deschide usile de la masina.

 

     Emitatorul transmite actuatorului un semnal codat. In momentul in care actuatorul se activeaza, va misca o tija care se ataseaza la sistemul de inchidere al usii. Tija este cea care pune presiune pe intrerupator, rolul acestuia fiind de a deschide usa. In cazul in care masina nu mai are baterie, sistemul de inchidere centralizata nu mai functioneaza.daca masina nu mai are baterie sau cheia nu mai are baterie, sistemul de inchidere nu mai functioneaza. Este important ca acest sistem sa fie verificat periodic pentru protejarea eficienta a bunurilor din interior. Usile trebuie verificate manual dupa activarea inchiderii centralizate.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)