In perioada 1 - 5 iunie magazinul nostru este inchis! Comenzile efectuate in acest interval vor fi procesate si expediate incepand cu 6 iunie. Va multumim pentru intelegere!

Alege subcategoria din Sistem de confort:

 

 

Ce trebuie sa stii despre sistemul de confort al masinii tale?

 

     Sistemul de confort al masinii include toate acele elemente care vin in ajutorul conducatorului auto si care faciliteaza utilizarea vehiculului. Nu sunt indispensabile, insa cele mai moderne vehicule au un astfel de sistem. Butoanele pentru deschiderea geamurilor si butoanele pentru reglarea oglinzilor, in cazul masinilor cu reglare automata fac parte din sistemul de confort. Reglarea automata a oglinzilor ajuta conducatorul auto sa aduca oglinzile in pozitia necesara pentru o vizibilitate optima intr-un mod mult mai usor decat oglinzile manuale. In cazul oglinzilor manuale, dificultatea e a le pozitiona corespunzator face ca soferul sa renunte si sa accepte o pozitie din care vede aproximativ bine, ceea ce se poate dovedi o decizie gresita in final. De asemenea, controlul electric al geamurilor ajuta la deschiderea acestora cu o simpla apasare pe buton, mult mai usor decat in cazul sistemelor clasice, cu manivela.

 

     Toate acestea au fost adaugate pe masini din dorinta de a oferi confort, dar si pentru o utilizare mai sigura a autoturismelor si pentru a permite conducatorului auto sa se concentreze la drum si sa nu fie distras de elemente precum manivela pentru deschiderea geamurilor. Atunci cand aceste sisteme se deterioreaza se recomanda inlocuirea lor in service.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)