Alege subcategoria din Sistem audio si navigatie:

 

 

Ce trebuie sa stii despre sistemul audio si de navigatie al masinii tale?

 

     Sistemul audio si multimedia disponibil pe cele mai noi modele de masini include radio, priza jack, USB, Bluetooth si sistem de navigatie integrat, cu touch screen si cu diagonala mare. Din meniul principal pot fi accesate cele mai importante functii: telefon, harta, sistem de navigatie, multimedia, reglaje ale masinii,. Sistemul de navigatie este cel care permite conducatorului auto sa foloseasca si un limitator de viteze. Este disponibil in mod optional pentru anumite branduri de masini, pentru functia aceasta. De asemenea, cu ajutorul sistemului multimedia pot fi facute reglaje specifice iar conducatorul auto poate utiliza informatiile pe care le primeste din sistem pentru a sti care este consumul de combustibil, autonomia pana la destinatie sau numarul de kilometri parcursi fara pauza. De asemenea, sistemul poate fi folosit si pentru a afla toate informatiile necesare cu privire la traseul parcurs, informatii despre starea vremii. Nu este un sistem indispensabil insa este cu siguranta un sistem util.

 

     Daca masina nu vine din fabrica cu un astfel de sistem exista posibilitatea de a o dota ulterior cu un navigator compatibil, disponibil in magazinul nostru. Montajul sistemului multimedia se face foarte simplu prin conectarea sa cu ajutorul cablurilor specifice la vehicul.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)