Antena - Alege masina:

 

 

Ce trebuie sa stii despre antena radio a masinii tale?

 

     Producerea de inalta calitate a tuturor semnalelor radio din masina depinde de alegerea corecta a antenei si de modul in care aceasta este instalata, pentru a recepta semnalul. Pe langa toate caracteristicile operationale, alegerea unei antene bune va fi influentata cu siguranta si de ceea ce prefera proprietarul pentru estetica autovehiculului, dar si de preferintele pentru un anumit brand. In cazul in care pe langa simpla ascultare a posturilor de radio in masina sunt urmarite si programe TV atunci este nevoie de cea mai buna antena radio. In cazul in care posesorul autoturismului se limiteaza la radio auto, atunci alegerea va fi facuta in functie de acest aspect si pentru a receptiona cat mai bine semnalele radio in orice zona.

 

     Orice antena receptoare, inclusiv cea auto reprezinta un dispozitiv care primeste energia din campul electromagnetic si o transforma intr-un semnal electric care este amplificat cu ajutorul receptorului radio.

 

     Antenele pot fi deteriorate de conditiile meteo, dar si de persoanele rau intentionate. In momentul in care antena se rupe sau nu mai functioneaza corect, conducatorul auto va avea un disconfort pentru ca nu mai poate utiliza radio in masina, motiv pentru care se recomanda inlocuirea antenei cu una noua.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)