Alege subcategoria din Sistem de tractare:

 

 

Ce trebuie sa stii despre sistemul de tractare al masinii tale?

 

     Carligele de remorcare vin in mai multe stiluri, dimensiuni si tipuri. Sunt folosite pentru a recupera vehiculul si pot sa fie atasate la o chinga de remorcare sau la sasiul vehiculului, dar si la un lant. Cumpararea unui carlig de calitate se va rezuma la alegerea unuia care ofera o foarte buna putere si o greutate potrivita. Este important pentru protectia tuturor persoanelor sa fie ales doar un carlig de remorcare omologat. In primul rand este foarte important sa fie cumparat carligul de remorcare potrivit.

 

     Este nevoie de unul traditional? De unul cu capat filet? De unul care sa se poata prinde pe sasiul din spate al vehiculului? Se recomanda alegerea unui tip de carlig de remorcare care sa fie special configurat pentru masina. De asemenea, se recomanda alegerea unui carlig care sa fie demontabil sau sa fie semidemontabil si sa reziste la utilizari indelungate. Indiferent daca este folosit carligul pentru a recupera o masina sau pentru a remorca este important sa fie ales cel mai potrivit. Sistemul de remorcare nu este indispensabil, insa toti cei care vor sa tracteze sau sa remorcheze alte vehicule au nevoie in acest sens de elemente componente omologate si aprobate.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)