Alege subcategoria din Sistem alimentare combustibil:

 

 

Ce trebuie sa stii despre sistemul de alimentare cu combustibil al masinii tale?

 

     Instalatia de combustibil este un dispozitiv fara retur, de o importanta vitala pentru orice vehicul. Regulatorul de presiune al carburantului reprezinta o componenta care face parte din modulul pompei de carburant si elimina necesitatea de a avea un tub de retur de la motor. Instalatia de combustibil fara retur are rolul de a reduce temperatura existenta in rezervorul de combustibil pentru ca nu este efectuat returul acestuia in stare fierbinte de la motor in rezervor. Reducand temperatura din interiorul rezervorului rezulta si emisii mai scazute.

 

     In rezervor se afla o pompa de combustibil de tipul turbina electrica. Pompa trimite combustibilul cu mare presiune la instalatia de injectie, cu ajutorul conductei de alimentare. Pompa va trimite combustibilul cu un debit mai mare decat este necesar. Regulatorul de presiune, mentine o presiune corecta a combustibilului. Modulul pompei contine o supapa pentru verificarea debitului de retur. Supapa si regulatorul au rolul de a mentine presiunea in conductele de alimentare si distributie pentru a preveni timpul indelungat de pornire a motorului.

 

     Cele mai importante componente ale sistemului de alimentare sunt senzorul pentru nivelul de combustibil, rezervorul, pompa de combustibil, filtrul de combustibil, regulatorul de presiune a combustibilului si sita de combustibil.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)