Aripa fata - Alege masina:

 

 

Ce trebuie sa stii despre aripa fata a masinii tale?

 

     Aripa din fata este un element de caroserie care este supus adesea discului de a avea rugina si este un subiect de interes general pentru toti proprietarii de masini. Aici apar cele mai des urmele si punctele de rugina dar si fenomenele corozive. Daca masina nu este bine intretinuta se vor vedea urmele de rugina care pot distruge integritatea vehiculului si ii vor compromite frumusetea. Odata instalata rugina este mult mai greu sa fie eliminata.

 

     Daca masina este ceruita si spalata in mod regulat, sansele ca aripile sau alte parti componente sa rugineasca scad in mod dramatic. Murdaria nu afecteaza doar aspectul masinii ci contine si foarte multa umiditate, care genereaza ruginirea masinii, spalarea  la doua saptamani impiedica acumularea de praf si de murdarie. In plus, ceruirea cu o ceara de buna calitate la 4 luni protejeaza vopseaua de agentii contaminati care au tendinta sa atace suprafata si sa genereze orificii in vopsea. Toate aceste orificii fac ca apa sa patrunda in vopsea si determina ruginirea metalelor.

 

     Pentru a preveni formarea ruginii este important ca masinile sa fie ceruite si spalate in mod regulat. Aripile pot fi inlocuite atunci cand sunt deteriorate sau ruginite cu unele noi, special concepute pentru modelul respectiv de vehicul.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)