Faruri - Alege masina:

 

 

Ce trebuie sa stii despre farurile masinii tale?

 

     Farurile masinii au un rol extrem de important pentru conducerea preventiva si pentru siguranta participantilor la trafic. Chiar daca soferul respecta toate normele legislative existente, sunt persoane care nu fac acest lucru. exista pietoni care traverseaza prin locuri nesemnalizate, carute care nu au sisteme de semnalizare, animale salbatice care merg haotic pe sosea. Pentru a preveni toate accidentele, conducatorii auto trebuie sa aiba faruri de calitate, care sa le permita o buna vizibilitate.

 

     Farurile si proiectoarele sunt foarte importante si asigura perfect vizibilitatea pe carosabil seara sau in conditii nefavorabile. Masinile care au farurile murdare sau stricate prezinta riscuri pe sosea. Farurile trebuie sa fie bine intretinute, inlocuite de fiecare data cand este necesar, atunci cand nu mai functioneaza corespunzator, cand sunt sparte sau cand se matuiesc. Se recomanda spalarea si curatarea farurilor ori de cate ori este necesar pentru ca soferii sa fie siguri ca nu este nimic care sa le impiedice vizibilitatea pe carosabil in momentul in care calatoresc.

 

     Invechirea farurilor si proiectoarelor este o problema comuna care determina nevoia de a le inlocui. Conducatorii auto trebuie sa cumpere faruri de foarte buna calitate, care sa le asigure vizibilitatea si functionarea optima pe cat mai termen lung.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)