Alege subcategoria din Echipament interior:

 

 

Ce trebuie sa stii despre echipamentul interior al masinii tale?

 

     Echipamentele interioare ale unei masini sunt cele care asigura confortul soferului si care ii faciliteaza acestuia atentia si concentrarea. Printre cele mai comune echipamente de interior se numara macaraua pentru geam, manerele usilor, blocul de lumini si butonul pentru reglarea scaunului. Exista masini care au geamuri si oglinzi electrice sau toate elementele pot fi reglate electric, inclusiv inaltimea scaunului, dar si vehicule care necesita operare manuala in sensul acesta.

 

     Indiferent de tipul de automobil detinut, este foarte important ca atunci cand macaraua de la geamuri sau butonul pentru reglarea oglinzilor se strica sa fie inlocuite rapid pentru a evita neplacerile ulterioare. Inlocuirea acestor componente se face extrem de usor intr-un service auto iar ele sunt disponibile la preturi avantajoase in magazinul nostru online.

 

     Un geam care nu se mai inchide corect sau care nu mai poate fi deschis sau un bloc de lumini care nu functioneaza pot determina pierderea concentrarii soferului dar si situatii periculoase, mai ales in cazul blocului de lumini. Atunci cand farurile nu mai pot fi corespunzator actionate, ceilalti participanti la trafic nu pot vedea vehiculul, fapt ce poate genera situatii riscante si accidente foarte grave. Un bloc de lumini stricat poate afecta negativ traficul.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)