Rezistenta ventilator aer conditionat - Alege masina:

 

 

Ce trebuie sa stii despre rezistenta ventilatorului de aer conditionat al masinii tale?

 

     Sistemul de aer conditionat la masinii este utilizat pentru a genera confort si pentru a face ca temperatura mediului ambiant sa nu distruga concentrarea conducatorului auto. Ventilatorul aparatului de aer conditionat, cel care disemineaza caldura in interiorul masinii si cel care face ca interiorul sa se raceasca are in interior o rezistenta. Aceasta rezistenta functioneaza cu curent electric si comuta viteza ventilatorului in conformitate cu indicatiile primite de la conducatorul auto, astfel incat volumul de aer sa fie mai puternic sau mai putin puternic in interiorul vehiculului. In momentul in care rezistenta se arde ventilatorul nu va mai functiona, caz in care sistemul de aer conditionat nu isi mai indeplineste scopul pentru care a fost instalat pe masina. Daca ventilatorul nu mai functioneaza se recomanda verificarea rezistentei acestuia. In cazul in care rezistenta este arsa aceasta trebuie sa fie inlocuita cu alta de acelasi tip. Inlocuirea se face usor si in doar cateva minute se va obtine un aparat de aer conditionat auto functional.

 

     Ventilatorul intra in actiune si atunci cand aerul conditionat este oprit si masina functioneaza pe sistemul propriu de incalzire si racire. Pe timpul iernii, acelasi ventilator va introduce aer cald in masina.

 

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Autopiesa.ro pentru a afla primul noutatile si promotiile nostre. Promitem sa nu fim prea insistenti :)